MindQore ♥

  • Frihet
  • Utveckling
  • Framtid
  • Möjligheter
  • Nyfikna Doers

Varför MindQore?

MindQore är det personliga företaget som fokuserar på den större bilden. Med solid erfarenhet av elsystem och arkitektur inom bilindustrin är vi den naturliga leverantören av konsulttjänster inom alla typer av utvecklingsprojekt.

Vi sätter ett stort värde i att kunna erbjuda dig den högsta flexibiliteten som vi bara kan åstadkomma, samtidigt som vi helst av allt vill hitta det uppdrag som får dig att trigga på alla cylindrar!

Vi uppskattar breda tekniska färdigheter, god personlig attityd och solid erfarenhet. MindQore är företaget för dig som högt värderar ett utvecklande uppdrag, som vill ha flexibilitet och frihet för din egen tid och resurser och som vill se nya möjligheter med din karriär!

Med dessa egenskaper har vi som ambition att kvalificera som Göteborgs bästa konsultbolag. Läs mer om vår historia nedanför!

Vår historia

I Slottskogen i Göteborg finns en stor, populär lekpark som heter Plikta. Där flockas föräldralediga året runt i alla väder. Så även våra hjältar, Per & Andreas. 2012 puttade de gungor, blåste skrapsår, drack latte och filosoferade kring guldklimparna i arbetslivet.

Man lägger ändå väldigt mycket av sin prime time på jobbet så varför inte göra så att det blir så bra som möjligt?

Båda hade jobbat länge inom konsultbranschen och de drömde sig tillbaka till en tid då de båda jobbade på mindre, mer personliga bolag där man på riktigt är kollegor med varandra. Sagt och gjort, visionen av MindQore som Göteborgs bästa konsultbolag var född. Nu 6 år senare lägger vi i nästa växel.

Vi som jobbar på MindQore

På MindQore är vi ett gäng sköna människor som värdesätter personliga egenskaper mycket högt! Vi anställer nya medarbetare som passar in i vårt befintliga gäng. På MindQore är vi Nyfikna Doers.

Vår nyfikenhet gör att vi ofta nördar ner oss i vitt spridda områden, vår doer-sida gör att nörderiet omsätts i praktiken. På MindQore har vi medarbetare som går all-in på solceller, amatörradio, segling, löpning, fågelskådning, motorburna “leksaker” etc.

Vi tror på nyfikenhet, kreativitet och innovation, egenskaper som ger modiga medarbetare som kan komma med de oväntade svaren.

Kultur

Vi är ett gäng ambitiösa, passionerade, nyfikna och handlingskraftiga doers som värdesätter inspiration, personlig utveckling, äventyr och tekniska projekt. Den mixen av egenskaper behöver inte gränser, den behöver möjligheter! Möjligheter att utvecklas, både finansiellt, personligt och kompetensmässigt. Vi tror på ett coachande ledarskap där vi vill visa dig vilka möjligheter som finns, och ge dig verktygen att bejaka dessa möjligheter!

Det ska inte behövas, men vi har nolltolerans mot härskartekniker, kass kommunikation, besserwissers och dålig kamratanda, sådant är för människor som är lata, okvalificerade och med dålig självkänsla. Det är alltså hos oss helt ok att ligga i den absoluta tekniska framkanten där det är helt ok att göra fel så länge intentionen är rätt!

På MindQore värderar vi frihet

Drömmar

Säg ja!

Till att uppfylla drömmar, både på jobbet och på fritiden!

Karriär

Säg ja!

Till individanpassade lösningar som passar just dig och spännande uppdrag.

Ersättning

Säg ja!

Till en hög ersättning som inte betalar för dyra lokaler och kaffemaskiner

Vad tycker våra anställda?

Jag arbetar på MindQore därför att dom dels letat upp mitt hittills mest avancerade och stimulerande uppdrag, och dels därför att jag vill kunna segla, flyga och resa så mycket som möjligt och MindQore ger mig friheten att göra det!

Viktor Stråhlen

Consultant
MindQore är företaget som ser möjligheterna och tar dem! Min karriär som civilingenjör startade här och tog mig vidare till både ett yrke och gemenskap jag bara hade i mina drömmar som yrkesverksam ingenjör.

Victor Tell

Consultant

Våra kunder

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy